Recension av MultiLotto

Spela på världens största lotterier. Var du vill. När du vill.

MultiLotto - Få 200 procent bonus

Spela på världens största lotterier

Multilotto finns till för dig som drömmer om de riktigt stora vinsterna från världens största lotterier.  På Multilotto spelar du lotto online, direkt ifrån din dator eller mobiltelefon, på till exempel amerikanska lotterier som Powerball och Mega Millions, där jackpottarna ofta är enormt stora.

Speltyper

Även om du kan spela på vanliga casinospel som till exempel slots, så är MultiLotto till för dig som gillar att spela på Lotto. Du erbjuds spela på de största lotterierna runt om i världen – från ett och samma konto.

Insättningar och uttag

Du kan använda Betalkort, Neteller, Paysafecard, Trustly och Zimple när du sätter in och tar ut pengar.
Vid vinst får du ett e-mail från Multilotto och alla vinster förs direkt över till ditt Multilotto-konto och kan sedan föras över till ditt bankkonto.

Support

Multilotto har ingen direktsupport via telefon eller chatt, men svarar snabbt på frågor via mail. Vi skickade några kontrollfrågor och fick tydliga och snabba svar från vad som verkar vara en kompetent personal.

Bonus och erbjudanden

Multilotto erbjuder 200 procent på din första insättning. Om du sätter in 500 kr får du alltså 1500 kr att spela för. Kom ihåg att läsa villkoren för din bonus innan du aktiverar den.

Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *